Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Βρεττός Κυπριώτης. Κάλεσμα για την Έναρξη των χειμερινών δραστηριοτήτων της Κυθηραϊκής Αδελφότητας Πειραιώς Αθηνών και αναγγελία δημιουργίας Τράπεζας Αίματος

Την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου ξεκινάει  τις χειμερινές της δραστηριότητες  η Κυθηραϊκή    Αδελφότητα Πειραιώς-Αθηνών με  τον αγιασμό που θα γίνει στις 20:00  στον Πειραιά (Ναυαρίνου 7).






Για τα παιδιά, όπως κάθε χρόνο, θα λειτουργήσουν τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών, μουσικών οργάνων και φυσικά πολύ παιχνίδι σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.






Για τους μεγαλύτερους τα γνωστά. Μεταξύ τσιπούρας, φατουράδας, γλυκισμάτων κλπ, κουβέντα με σοβαρές αναλύσεις και νέα. Και όταν η κουβέντα δεν μπορεί να εκφράσει την ομήγυρη πιάνει δουλειά η αυτοσχέδια ορχήστρα με τη συνοδή χορωδία της.

Ο Πρόεδρος Δ.Σ Κυθηραϊκης Αδελφότητας Πειραιά κ. Βρεττός Κυπριώτης

Το έργο της ΚΑΠΑ όμως δεν σταματάει εδώ. Παράλληλα με τις πολλές εκδηλώσεις που θα διοργανωθούν και φέτος, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Δ.Σ κ. Βρεττό Κυπριώτη η Κυθηραϊκή Αδελφότητα βρίσκεται σε συζητήσεις με το αιματολογικό τμήμα του Τζαννείου νοσοκομείου προκειμένου να δημιουργηθεί μια Τράπεζα Αίματος Κυθηρίων. Η ημερομηνία και οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.
Αίθουσα συζητήσεων και ψυχαγωγίας
Αίθουσα εκδηλώσεων και παραδοσιακών χορών
-------------------------------------------------------------------------------------
Γιώργος Στάθης